Tiedotteet

Perheprofiilin ostamisessa ongelma

12.9.2019
Maksamisesta löydetty ongelma, joka koskee perheprofiilin ostoja. Vikaa korjataan ja uusi päivitys julkaistaan mahdollisimman pian.

Kyyti Likel -palvelussa huomioitu uusi maksupalveludirektiivi

9.9.2019

Kyyti Likel -palvelussa huomioitu uusi maksupalveludirektiivi

Euroopassa otetaan käyttöön 14.9 alkaen EU:n maksupalveludirektiivi. Tämä tuo muutoksia korttimaksamiseen vahvan tunnistautumisen myötä.

Kyyti Likel -palvelussa tämä on huomioitu 11.9 alkaen. Palvelun käytössä tämä tarkoittaa sitä että matkustajan pitää varautua ylimääräiseen vaiheeseen maksua tehdessä tai luottokorttia lisätessä.

Nyt on menossa siirtymävaihe ja ongelmia saattaa esiintyä. Mikäli näin tapahtuu, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti tulevaa haittaa.

The post Kyyti Likel -palvelussa huomioitu uusi maksupalveludirektiivi appeared first on Porin Linjat.

Kauppatorin lähtölaiturit palautuvat normaaleiksi 20.8.2019

19.8.2019

Kauppatorin lähtölaitureiden 4 ja 5 katosten vaihtotyö on valmis. Liikenne Kauppatorilla palautuu normaaliksi tiiistaiaamuna 20.8.2019

The post Kauppatorin lähtölaiturit palautuvat normaaleiksi 20.8.2019 appeared first on Porin Linjat.

Kauppatorilla suoritetaan 12.-16.8. välisenä aikana pysäkkitöitä – laiturijärjestelyihin väliaikaisia muutoksia.

9.8.2019
Kauppatorin bussilaitureille asennetaan uusia digikatoksia vanhojen pysäkkikatosten tilalle. Purku- ja asennustyöt aloitetaan maanantaina 12. elokuuta Kauppatorin Antinkadun puoleisella bussipysäkkialueella.
  
Työmaa-alue bussipysäkkikatosten ympärillä on aidattu ja suljettu liikenteeltä. Myös lähtölaiturit 4, 5, 9 ja 10 ovat poissa käytöstä työmaan aikana. Pysäkkitöiden ajan Pohjoiskauppatorilla ja Antinkadulla on vähennetty kadunvarsipysäköintiä, jotta linja-autot mahtuvat paremmin ottamaan matkustajia kyytiin. Merkityillä kadunvarsilla muilla ajoneuvoilla pysähtyminen ja pysäköiminen on kielletty.
 
Normaalisti joukkoliikenteen laitureilta 4, 5 ja 10 lähtevät linja-autot Meri-Poriin, Leppäkorpeen, Musaan, Lyttylään ja Viasvedelle ottavat matkustajat kyytiin Pohjois-Kauppatorilta. Normaalisti laiturin 9 linja-autot Ahlaisiin, Merikarvialle ja Kankaanpäähän ottavat matkustajat kyytiin laiturilta 11 Antinkadulta. Kaikki Meri-Porista saapuvat linja-autot jättävät matkustajansa laiturille 11.

 

The post Kauppatorilla suoritetaan 12.-16.8. välisenä aikana pysäkkitöitä – laiturijärjestelyihin väliaikaisia muutoksia. appeared first on Porin Linjat.

Poikkeava reitti linjoilla 2,5 ja 64 pohjoiseen.

7.8.2019

Tuulikylään, Hyvelään ja Ahlaisiin menevien vuorojen Siltapuistonkadun pysäkit eivät ole käyttössä. Korvaava pysäkki on Konepajanrannan pysäkki.
Paluuvuorojen pysäkit ovat normaalit.

Reittimuutos on voimassa toistaiseksi.

The post Poikkeava reitti linjoilla 2,5 ja 64 pohjoiseen. appeared first on Porin Linjat.