Tiedotteet

Joukkoliikenteen uudistukset etenevät, kymppikortin lataus päättyy

28.3.2023

Kymppikorttien ostaminen ja lataaminen päättyy maaliskuussa, kausilippujen edulliset hinnat tarjolla vielä huhtikuussa.

Tämän viikon perjantain, 31. maaliskuuta 2023, jälkeen, Kyyti Likel-sovelluksesta ei voi enää ostaa Porin Linjat Oy:n vuoroilla käyviä uusia lipputuotteita. Sovelluksen kautta aiemmin ostettujen lipputuotteiden käyttöaika päättyy kokonaisuudessaan 4. kesäkuuta 2023.

Lisäksi perjantaina 31. maaliskuuta päättyy kymmenen matkan sarjalipun myynti. Ennen perjantaita matkakorteille ladattuja kymmenen matkan sarjalippuja sekä muita Porin Linjat Oy:n matkakorteille ladattuja lipputuotteita voi käyttää 31. elokuuta saakka, jonka jälkeen käyttämättömiä matkoja ei hyvitetä asiakkaille.

Käteisellä kuljettajalta voi ostaa kertalippuja sekä 5 ja 24 tunnin aikalippuja. 5 h aikalippu maksaa 5 euroa ja sillä voi matkustaa rajattomasti 5 tunnin ajan. 24 h aikalippu maksaa 8 euroa ja sillä voi matkustaa aina 24 tunnin ajan. Mikäli asiakas on käyttänyt kymmenen matkan sarjalippua esimerkiksi pääosin nopeaan asiointiin, 5 tunnin aikalippu on suositeltava korvaava tuote.

Waltti-järjestelmän käyttöönotto etenee

Kevään ja kesän 2023 aikana Porin joukkoliikenteessä otetaan käyttöön lippu- ja maksujärjestelmä Waltti. Siirtymällä on vaikutusta myös tällä hetkellä myynnissä oleviin lipputuotteisiin.

Kymmenen matkan sarjalipun tilalle tulee Waltin matkakortille ostettava arvolippu. Lisäksi kesällä linja-autoihin tulee toivottu muutos, kun matkustaja voi jatkossa maksaa matkansa myös lähimaksulla. Käteinen säilyy jatkossakin maksutapana.

Lähiviikkoina avataan Waltin verkkokauppa, josta voi tilata uuden matkakortin. Matkakortti postitetaan kotiin ja tämän jälkeen asiakas voi ostaa matkakortille Waltin verkkokaupassa kausilippuja tai ladata arvoa.

Lisäksi Waltti Mobiili-sovelluksen voi jo ladata omaan älypuhelimeen (sovellus löytyy sekä Google Play-kaupasta että App Storesta). Porin joukkoliikenteen reittiopas ja lipputuotteet tulevat sovellukseen käytettäväksi lähiviikkoina.

Kaikista muutoksista tiedotetaan Porin kaupungin kanavissa.

The post Joukkoliikenteen uudistukset etenevät, kymppikortin lataus päättyy appeared first on Porin Linjat.

Walttiin siirtyminen

27.3.2023

Waltiin siirtyminen lähestyy.
Tiedote Walttiin siirtymisestä tästä

The post Walttiin siirtyminen appeared first on Porin Linjat.

Kyyti Likel -sovellus uudistuu, Tervetuloa CityApp

22.3.2023


Kyyti Likel -sovellus uudistuu huhtikuun aikana unohtamatta joukkoliikenteellä matkustavia. Sovelluksen nimi tulevaisuudessa on CityApp ja sovelluksen kehityksestä vastaa edelleen paikallinen yritys LinjeApp Oy. Keskeisenä uudistuksena sovellus tulee tarjoamaan paljon erilaisia hyödyllisiä tietoja niin kaupunkilaiselle kuin matkailijalle. Tälläistä tietoa on esimerkiksi käyttäjän, alueen tai sijainnin mukainen tapahtumatarjonta ja nähtävyydet. Yritysten tarjoamat palvelut sekä erilaiset tarjoukset ja edut sijainnin ja mieltymysten mukaan. Sovelluksen kautta voi katsoa vaikka reitin itse tapahtumaan ja ostaa joukkoliikenteen lippuja tai tilata taksin sekä tietysti ostaa itse tapahtumaan lipun, paketoidusti. Muita sisältöjä ovat esimerkiksi kirjaston erilaiset palvelut kuten digitaalinen kirjastokortti, aineistohaku, kirjaston tapahtumat sekä kirjastoauton reitit ja aikataulut. Sovelluksen rekisteroseloste ja käyttöehdot päivittyy 24.3.

Joukkoliikenne uudistuu

16.3.2023

Porin kaupunki vastaa kesästä 2023 alkaen joukkoliikenteen lipputuotteiden myynnistä, markkinoinnista sekä liikenteen suunnittelusta ja ostaa bussiliikenteen operoinnin Porin Linjat Oy:ltä. Isona muutoksena joukkoliikenteen nykyinen lippu- ja maksujärjestelmä vaihdetaan kevään ja kesän 2023 aikana, kun joukkoliikenteessä otetaan käyttöön valtakunnallinen lippujärjestelmä Waltti.
Pääset tutustumaan joukkoliikenteen verkkosivuihin tästä.

The post Joukkoliikenne uudistuu appeared first on Porin Linjat.

Maksa mitä haluat -päivät jatkuvat taas – maksuton joukkoliikenne jälleen mukana!

14.3.2023

Seuraavaa Maksa mitä haluat -päivää vietetään sunnuntaina 19. maaliskuuta. Päivän aikana asiakas pääsee Porin kaupungin kulttuuri- ja liikuntalaitoksiin sillä summalla kuin itse haluaa. Palveluiden pariin pääsee kulkemaan kätevästi maksuttomalla Porin joukkoliikenteellä. Tervetuloa kyytiin!

The post Maksa mitä haluat -päivät jatkuvat taas – maksuton joukkoliikenne jälleen mukana! appeared first on Porin Linjat.