FAQ

Miten matkan käyttö toimii?

- Valitse ensin Linja, jolla olet matkustamassa. - Valitse matkustajien määrä. Määrä voi olla 1-10 riippuen käytettävien matkojen määrästä. - Vahvista matka. Vahvistamisen jälkeen sinulla on viisi minuuttia aikaa noista bussin kyytiin. Mikäli teet vaihdon toiselle linjalle niin paina Käytä vaihto. Valtse linja, jolle olet vaihtamassa ja Vahvista. Matka-aikaa sinulla on kaksi tuntia.

Voisiko sovelluksessa olla myös kertalippu?

Olemme valinneet sovellukseen ensimmäiseksi tuotteeksi 10-kortin. Tämä siksi että yhden matkan hinnaksi muodostuu kaksi euroa, joka sisältää vaihdon. Otamme käyttäjäpalautteen huomioon ja kertalippuja on toivottu paljon.

Miten voin rekisteröidä lapselleni käyttäjätilin kun hänellä ei ole luottokorttia?

Luo palveluun ensiksi käyttäjätunnus itsellsi omalla luottokorttinumerolla. Kun olet rekisteröityneenä ja kirjautunut palveluun, löytyy valikosta kohta: Perheprofiilit. Voit täältä lisätä kaikki perheenjäsenet palvelun käyttäjäksi. Voit myös määrittää profiiliin, voiko käyttäjä itse ostaa uuden 10-kortin vai pitääkö hänen pyytää tähän lupa. Kaikki uudet ostokset menevät pääkäyttäjän luottokortilta. Näet kaikki ostokset ja matkat käyttäjän historiasta.

Minulla on Windows / Nokia puhelin

Sovellusta ei ole kehitetty kyseisille älypuhelimille, koska sovelluksen kehityskustannukset olisivat nousseet tämän takia korkeiksi. Kyseisten valmistajien matkapuhelimet ovat myös poistuvia malleja. Aikatauluja ja bussien sijainteja voi katsoa myös osoitteessa: kyytilikel.fi

Voisiko muita maksutapoja lisätä? Verkkopankkimaksu?

Muita maksutapoja otamme käyttöön palautteen mukaan.

Bussien sijaintia ei ole aina saatavilla

Helmikuu 2019. Olemme parhaillaan uudistamassa rahastuslaitteita linja-autoihin. Tästä johtuen aikataulutiedoissa ja linja-autojen sijainnissa ongelmia.

Milloin sovellus ehdottaa koko reittiä kävelyineen?

Tämä ominaisuus on huomioitu ja pyrimme tuomaan sen seuraavassa isossa päivityksessä.

Miten näen mistä linja kulkee?

Aina kun painat sovelluksessa linjan numeroa niin saat tietoon miten linja kulkee ja missä silla hetkellä bussit kulkevat.

Miksi 10-kortti on voimassa vain kolme kuukautta?

Tämä on lipputuotteen ominaisuus. Selvitämme mahdollisuutta pidentää voimassaoloaikaa.

Miksi alkuanimaatio kestää niin pitkään?

Riippuen puhelimesta niin sovelluksen lataus voi kestää alkuun pidempään.